CNC-operatör

Dina arbetsuppgifter

Vår produktion ses av våra kunder som effektiv och innovativ, och deras krav på högsta kvalitet och leveransprecision gör oss till deras självklara val av leverantör. Vi söker dig som har erfarenhet av CNC-svarvning och vill ingå i vårt team.

Din profil

Vi söker dig med teknisk utbildning mot CNC-bearbetning. Du har några års praktisk erfarenhet som CNC-operatör och bör kunna programmera samt ställa maskinen på egen hand. Du är van att ta ansvar, är praktiskt lagd och har ett sinne för problemlösning.

Vidare har du goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik och ett stort tekniskt intresse. Du är flexibel, ansvarstagande och en lagspelare med positiv energi. Du lägger stort fokus på hög kvalitet och noggrannhet likaväl som att ha ordning och reda omkring dig och din arbetsplats.

Som person är du arbetsvillig, pålitlig och trivs med att arbeta självständigt. Rollen innebär skiftgång.

Välkommen till Nya Mekanotjänst – vi erbjuder avancerad tillverkning till framgångsrika industriföretag.

Vi värdesätter engagemang, drivkraft och en vilja att utveckla bolaget tillsammans med oss.

Vi samarbetar med Clockwork Bemanning och Rekrytering och urvalet sker löpande. Vid frågor om tjänsten hänvisas dessa till Mikhail Svechnikov på mobilnummer 073 351 27 08.

2017-05-17T09:16:26+00:00