Dina arbetsuppgifter

Söker du en utmaning där du får arbeta med verksamhetsanalys och utvecklingsfokus på ett brett och övergripande plan? Är du en nyfiken, analytiskt driven person som har verksamhetsutveckling som stor drivkraft? Då har vi något för dig.

Vi söker dig som vill fungera som vår controller och din uppgift blir att ta bolaget till nästa nivå genom att driva vår utveckling mot framtidens Mekanotjänst. Några av dina arbetsuppgifter blir att utveckla verksamhetsstyrningen, finansiell rapportering och djuplodande analys och uppföljning av koncernens produktion och försäljning. Du arbetar nära VD och kommer ha en spännande roll i ett bolag på frammarsch

Din profil

Du har akademisk examen i ekonomi, gärna med inriktning controlling, industriell ekonomi eller redovisning samt har erfarenhet från liknande tjänst och arbetsuppgifter. Du har djupa kunskaper i Excel och hanterar övriga Office-paketet med van hand. Det är viktigt att du har förmåga att se helheten och samtidigt intresse av att gå ner i detalj i uppkomna frågor. Som person är du noggrann, strukturerad och effektiv, samt har lätt för att samarbeta.

Du är en resultatdriven, proaktiv och serviceinriktad person med god kommunikationsförmåga. Du är analytisk och har förmågan att prestera under press samt är en positiv och prestigelös person som inte är rädd att hugga i där det behövs.

Välkommen till Nya Mekanotjänst – vi erbjuder avancerad tillverkning till framgångsrika industriföretag.

Vi värdesätter engagemang, drivkraft och en vilja att utveckla bolaget tillsammans med oss.

Vi samarbetar med Clockwork Bemanning och Rekrytering och urvalet sker löpande.  Vid frågor om tjänsten hänvisas dessa till Sofie Lambertsson tel. 073 351 27 21.