Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill driva och ansvara för Mekanotjänsts övergripande kvalitets- och miljöarbete med kunden i fokus, tillsammans med ledning, processägare och förbättringsgrupper. Tjänsten är att betrakta som både strategisk och operativ och kommer att innebära stort fokus på riskhantering och förebyggande kvalitets- och miljö/arbetsmiljöarbete, men även stor delaktighet i det löpande kvalitetsarbetet.

Du ansvarar även för analyser och kostnadsredovisning av kvalitetsbrister och agerar stöd till verksamheten i arbetet med ständiga förbättringar. I rollen ingår att samordna Mekanotjänst-koncernens ledningssystem samt upprätthålla och underhålla förekommande kvalitetscertifieringar (ISO9001, ISO14001, OHSAS18001, ISO3834-2).

Som Kvalitets- och Miljöansvarig fungerar du som företagets kontaktperson mot myndigheter, kunder och leverantörer i kvalitets-, miljö- och arbetsmiljörelaterade frågor. I roller ingår att vara ledningens representant beträffande kvalitets- och miljöfrågor samt stöd i övriga förekommande strategiska frågor. Du håller även koncernen ajour löpande med förändringar i arbetsmiljölagar, miljölagar, standarder och förordningar.

Din profil

VI söker dig som har relevant utbildningsbakgrund inom kvalitetsstyrning och har erfarenhet från att utveckla och förbättra olika processer i industrimiljö. Erfarenhet av LEAN och/eller Six Sigma är meriterande. Som person är du prestigelös, strukturerad, kommunikativ, drivande och ser helheten. Du stimuleras av förändringsarbete och arbetar såväl självständigt som i grupp och kommunicerar med dina medarbetare på ett öppet och pedagogiskt sätt.

Välkommen till Nya Mekanotjänst – vi erbjuder avancerad tillverkning till framgångsrika industriföretag.

Vi värdesätter engagemang, drivkraft och en vilja att utveckla bolaget tillsammans med oss.

Vi samarbetar med Clockwork Bemanning och Rekrytering och urvalet sker löpande. Vid frågor om tjänsten hänvisas dessa till Pernilla Antonsson på 0733-51 27 31.