Dina arbetsuppgifter

I rollen som offerttekniker kommer du att ansvara för att på ett affärsmässigt och effektivt sätt behandla och besvara inkommande kundförfrågningar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att bereda, kalkylera samt bestämma tillverkningsmetoder och material enligt givna kalkylmodeller. Du har en central roll i affären och ett nära samarbete med kunder och övriga teammedlemmar inom Marknad, Teknik och Produktion. Du är även ansvarig för industrialiseringsprocessen under våra artiklars livscykler, från uppstart till utfasning.

Din profil

Din kompetens kommer från den tillverkande industrin och vi ser gärna att du har erfarenhet av mekanisk bearbetning, ritningsläsning samt konstruktionsarbete i CAD eller motsvarande. Du är affärsmässigt driven, noggrann, serviceinriktad och har förmågan att se helheten. Arbetstempot kräver att du kan hantera flera processer parallellt och att du prioriterar dina arbetsuppgifter på ett strukturerat sätt. Du är en lagspelare och sprider positiv energi bland dina kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Kunskaper inom Monitor Affärssystem är meriterande.

Välkommen till Nya Mekanotjänst – vi erbjuder avancerad tillverkning till framgångsrika industriföretag.

Vi värdesätter engagemang, drivkraft och en vilja att utveckla bolaget tillsammans med oss.

Vi samarbetar med Clockwork Bemanning och Rekrytering och urvalet sker löpande. Vid frågor om tjänsten hänvisas dessa till Pernilla Antonsson på 0733-51 27 31.