Dina arbetsuppgifter

Vi söker en driven och lösningsorienterad produktionstekniker till vår produktionsenhet i Ljusdal. I rollen som produktionstekniker ansvarar du för det tekniska produktionsupplägget och optimering av maskiner, verktyg och tillverkningsprocesser. Du följer och analyserar verksamheten och arbetar aktivt med att stödja processerna och att lösa eventuella problem. Du fungerar som stöd vid framtagning och ändring av tillverkningsunderlag såväl i projekt som i löpande produktion. Du arbetar också med utveckling och implementering av nya produkter, material och metoder.

Även följande uppgifter ligger i ditt ansvar:

– Avvikelsehantering innefattande rotorsaksanalys och åtgärd
– Upprättande av ritningsunderlag på fixturer
– Ansvar för inköp och kalkylering vid investeringar i verktyg och maskiner
– Strategisk planering
– Kontinuerligt arbete för ständiga förbättringar

Din profil

Vi söker dig med teknisk kompetens och erfarenhet från den tillverkande industrin. Vi ser din kreativa och lösningsfokuserade förmåga att hantera tekniska utmaningar som din viktigaste egenskap, tillsammans med din höga ambition kring struktur och processtänk.

Att vara serviceinriktad och en bra lagspelare är viktigt då ett nära samarbete med produktionspersonal är nyckeln till ett gott resultat. Du vill ständigt hitta nya vägar och förbättringar. Att ta initiativ och fatta egna beslut ska kännas naturligt för dig. Du är erfaren inom ritningsläsning och CAD-programmering. Meriterande är kunskaper inom svetsmetoder och Monitor Affärssystem. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen till Nya Mekanotjänst – vi erbjuder avancerad tillverkning till framgångsrika industriföretag

Vi värdesätter engagemang, drivkraft och en vilja att utveckla bolaget tillsammans med oss.

Vi samarbetar med Clockwork Bemanning och Rekrytering och urvalet sker löpande. Vid frågor om tjänsten hänvisas dessa till Misha Svechnikov på 0733-51 27 08.