Dina arbetsuppgifter

Som Redovisningsekonom hos Mekanotjänst Industrier kommer du att ingå i ett team och tillsammans med dina kollegor ansvara för redovisningen för bolagen inom koncernen. Du erbjuds en spännande roll i en verksamhet där du får vara med och utveckla rutiner och processer i samarbete med övriga på ekonomiavdelningen. Tjänsten som Redovisningsekonom är på Mekanotjänst i Järvsö, där du kommer att rapportera till företagets administrativa chef.

Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och bestå av löpande redovisning inkl. avstämning och månadsbokslut, månadsrapportering och ekonomisk genomgång med platschef, skattedeklarationer, kund- och leverantörsreskontra, anläggningsregister, löner samt statistik. Utöver dessa arbetsuppgifter så kommer det även finnas möjlighet att arbeta med lönsamhetsuppföljning, lagervärdering och årsbokslut, samt att vara med att utveckla rutiner på avdelningen.

Din profil

För rollen som Redovisningsekonom söker vi dig som har en utbildning inom ekonomi samt erfarenhet från löpande redovisning och bokslutsarbete. Du bör ha goda kunskaper i Excel och erfarenheter från större ekonomisystem. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet från tillverkningsindustrin samt erfarenhet av affärssystemet Monitor.

Som person är du nyfiken, noggrann, strukturerad och analytisk. Du är van vid att ta eget ansvar och du löser de problem som uppstår. Vidare ser vi att du brinner för siffror och drivs att nå ett korrekt resultat inom utsatt tid. Du motiveras av att hitta förbättringsmöjligheter och effektiviseringar och gillar att ta dig an nya utmaningar.

Välkommen till Nya Mekanotjänst – vi erbjuder avancerad tillverkning till framgångsrika industriföretag.
Vi värdesätter engagemang, drivkraft och en vilja att utveckla bolaget tillsammans med oss.
Vi samarbetar med Clockwork Bemanning och Rekrytering och urvalet sker löpande. Vid frågor om tjänsten hänvisas dessa till Mikhail Svechnikov på 0733-51 27 08