Kantpressare

Dina arbetsuppgifter

Vår produktion ses av våra kunder som effektiv och innovativ, och deras krav på högsta kvalitet och leveransprecision gör oss till deras självklara val av leverantör. Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av kantpressarbete i CNC-styrda kantpressmaskiner.

Din profil

Vi söker dig med teknisk utbildning mot plåtbearbetning. Du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och förstår innebörden av kantpressarbete och kontrollkörning. Du kan programmera samt ställa maskinen på egen hand. Du är van att ta ansvar, är praktiskt lagd och har ett sinne för problemlösning.

Vidare har du goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik och ett stort tekniskt intresse. Du är flexibel, ansvarstagande och en lagspelare med positiv energi. Du lägger stort fokus på hög kvalitet och noggrannhet likaväl som att ha ordning och reda omkring dig och din arbetsplats.

Som person är du arbetsvillig, pålitlig och trivs med att arbeta självständigt. Tjänsten är på heltid och arbetstiden är förlagd under dagtid måndag- fredag. På sikt kan skiftgång tillkomma.
Placeringsort Järvsö.

Välkommen till Nya Mekanotjänst – vi erbjuder avancerad tillverkning till framgångsrika industriföretag.

Vi värdesätter engagemang, drivkraft och en vilja att utveckla bolaget tillsammans med oss.

Vi samarbetar med Clockwork Bemanning och Rekrytering och urvalet sker löpande. Vi önskar därför din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 augusti 2017. Vid frågor om tjänsten hänvisas dessa till Mikhail Svechnikov på mobilnummer 073 351 27 08.

2017-08-09T13:49:31+00:00