Produktionsberedare

Dina arbetsuppgifter

I rollen som produktionsberedare är du den viktiga knytpunkten mellan kunden och vår produktion. Våra kundförfrågningar inkommer till dig och dina kollegor i teknikgruppen, som bereder och kalkylerar de önskade produkterna. För att lösa alla moment samarbetar du med kollegor inom marknad, teknik och produktion. Du ser till att skapa en nära relation med våra kunder och håller en tydlig dialog med dem genom hela produktionskedjan.
Placeringsort är Järvsö.

Din profil
Arbetar du på kollektivsidan inom tillverkande industri och är redo att ta nästa steg i yrkeslivet? För dig med teknisk allmänbildning och intresse för att lära dig, ges möjlighet att axla rollen som offertberedare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av mekanisk bearbetning och ritningsläsning, eftersom det ingår i din vardag. För att lyckas i tjänsten behöver du vara noggrann, effektiv och ha kapacitet att hantera flera olika processer samtidigt.

Eftersom tjänsten innebär att dagligen samspela med andra är det viktigt för oss att du är en lagspelare som har lätt att knyta och bibehålla goda relationer. Kunskaper i affärssystemet Monitor är meriterande.

Har du engagemanget och teknikintresset, så är vi villiga på att satsa på dig – dörren står öppen för din framtid hos oss.

Vi samarbetar med Clockwork Bemanning och Rekrytering och urvalet sker löpande. Vi önskar därför din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 januari 2018. Vid frågor om tjänsten hänvisas dessa till Emmelie Bruzelius på 0733-51 27 08.

2018-01-17T11:25:11+00:00