Inköpare

Inköpare

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en driven inköpare som kommer spela en viktig roll i vår organisation. Som inköpare hos oss ansvarar du för vårt inköpsarbete på ett operativt, taktiskt och strategiskt plan. Arbetet innebär dagliga kontakter med leverantörer och ett nära samarbete med kollegor i vår organisation. Du arbetar även med uppföljning och utveckling av inköpsrutiner samt prognoshantering och leveransplaner. Att identifiera nya och kostnadseffektiva förbättringsprojekt ingår i rollen. Din placeringsort är Järvsö, resor i tjänsten kan förekomma.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad mot teknik, inköp, logistik, ekonomi eller annat relevant område och har god förståelse för inköpsprocessen och logistikflöden. Du är en noggrann och strukturerad person med ett naturligt driv. Du tar gärna initiativ och är orädd för att hitta nya lösningar. I din roll har du många kontaktytor, både med interna resurser och externa leverantörer. Du är en social person som värnar om goda relationer och har lätt för att samarbeta. Det är meriterande med teknisk kunskap inom tillverkande industri samt erfarenhet av Monitor Affärssystem.

Har du engagemanget och drivet, är vi villiga på att satsa på dig – dörren står öppen för din framtid hos oss.

Skicka din ansökan till rekrytering@mekanotjanst.se, vid frågor om tjänsten hänvisas dessa till Eva Flyrén på 010-483 88 08 . Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

2018-02-20T13:03:50+00:00