Produktionspersonal

DINA ARBETSUPPGIFTER
Mekanotjänst fortsätter växa och söker medarbetare till hela produktionen som innefattar fräsning, svarvning, plåtbearbetning (stans, laser, kantpress) och svetsning. Tjänsterna är på heltid och arbetstiderna kan skilja sig åt. Både dagtid och skift förekommer. Placeringsort Järvsö.

DIN PROFIL
Vi söker dig som trivs med att arbeta i produktion och tycker att det är viktigt att lämna ett bra arbete efter dig. Att rycka in för laget är en kultur hos oss och vi uppskattar högt att du tänker som en lagspelare. Vi ser det som positivt om du är lösningsorienterad och gillar att hitta nya idéer och förbättringar i det dagliga arbetet. Vidare är du noggrann och trivs med att hålla hög kvalitet i ditt arbete – våra kunder förväntar sig inget annat än det bästa!

Du har en relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet och stort tekniskt intresse. Du har lätt för att se både helheten och detaljerna.
Vill du vara med och fortsätta utveckla verksamheten tillsammans med oss? Vi har en plats i laget för dig!

Urval och anställningar sker löpande, vi önskar därför din ansökan så snart som möjligt. Skicka din ansökan till rekrytering@mekanotjanst.se, vid frågor om tjänsten hänvisas dessa till Emil Svedman på 010-483 88 37.

 

2018-02-14T14:34:42+00:00
WordPress Security