Offerttekniker till Järvsö

Dina arbetsuppgifter

Mekanotjänst i Järvsö växer och behöver förstärka laget med fler medarbetare på offertavdelningen. I rollen som offerttekniker kommer du att ansvara för att behandla och besvara inkommande kundförfrågningar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av beredning dvs att bestämma tillverkningsmetoder och material samt beräkna tillverkningskostnader enligt givna kalkylmodeller. Du har en central roll i företaget och ett nära samarbete med kunder och övriga teammedlemmar inom avdelningarna Marknad, Teknik och Produktion.

Din profil

Du har en bakgrund inom den tillverkande industrin och vi ser gärna att du har erfarenhet av mekanisk bearbetning och ritningsläsning. Erfarenhet av berednings- och offertarbete är meriterande liksom konstruktionsarbete i CAD eller motsvarande. Du är affärsmässigt driven, noggrann, serviceinriktad och har förmågan att se helheten. Rollen kräver att du kan hantera flera processer parallellt och att du prioriterar dina arbetsuppgifter på ett strukturerat sätt. Du är en lagspelare och sprider positiv energi bland dina kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Kunskaper inom Monitor Affärssystem är meriterande.

Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats på ett företag där det händer. Under 2018-2019 genomför Mekanotjänst de största investeringarna i bolagets historia, vi har ett starkt marknadsläge och en positiv, spännande tid framför oss. Vi värdesätter ett aktivt och engagerande ledarskap, och för oss det är viktigt att alla mår bra på jobbet och ser sig som en del av helheten. Vi tror på att utvecklas tillsammans och det finns goda möjligheter till intern utbildning och karriär inom bolaget.

Välkommen till Mekanotjänst! Vi erbjuder en spännande och mycket viktig roll i vår organisation. Just nu står vi inför en positiv utveckling och vårt fokus ligger på vår kärnverksamhet inom mekanisk tillverkning. Du kommer få en intressant roll på offertavdelningen där du med din erfarenhet och kompetens kommer att få stora möjligheter att vara med och påverka produktionen och resultatet i verksamheten.

 

Anställningens omfattning

Heltid, Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort: Järvsö, Ljusdals kommun

 

Frågor om tjänsten hänvisas till Roine Eriksson 070-670 71 66.
Maila din ansökan till rekrytering@mekanotjanst.se

2018-08-09T14:27:23+00:00
WordPress Security