Svetsare

Är du vass på att svetsa, vill jobba i ett spännande företag, gillar varierande arbetsuppgifter och vill vara en del av ett vinnande team? Då är du den vi letar efter!

Idag är vi 140 medarbetare och vi behöver fler tjejer och killar till produktionen. Mekanotjänst har ett flertal spännande kontrakt inom bl. a medicinteknik, försvarsindustri, entreprenad och elektronik.

Mekanotjänst utför certifierad svetsning i de flesta material, och levererar både enkla svetsade produkter och större komplexa konstruktioner. Mekanotjänst har kvalitetssäkrad svetsning och lödning som utförs med metoderna MIG, MAG, TIG och punktsvetsning samt mjuk- och hårdlödning.

Vi söker dig som trivs med att arbeta i produktion och tycker att det är viktigt att lämna ett bra arbete efter dig. Vi ser det som positivt om du är lösningsorienterad och gillar att hitta nya idéer och förbättringar i det dagliga arbetet. Vidare är du noggrann och trivs med att hålla hög kvalitet i ditt arbete – våra kunder förväntar sig inget annat än det bästa!

Du har en relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet och stort tekniskt intresse. Du har lätt för att se både helheten och detaljerna.

Vill du vara med och fortsätta utveckla verksamheten tillsammans med oss? Vi har en plats i laget för dig!

Urval och anställningar sker löpande, vi önskar därför din ansökan så snart som möjligt. Skicka din ansökan till rekrytering@mekanotjanst.se. Vid frågor om tjänsten hänvisas dessa till Fredrik Norman 070-752 68 52 Mekanotjänst i Järvsö eller Ulf Lindblom 070-634 72 08 Mekanotjänst i Ljusdal

 

2019-05-24T10:40:05+00:00