Mekanotjänst fortsätter växa och söker svetsare

Är du vass på att svetsa, vill jobba i ett spännande företag, gillar varierande arbetsuppgifter och vill vara en del av ett vinnande team? Då är du den vi letar efter!

Mekanotjänst har lång erfarenhet av tillverkning av rörkomponenter och produkter till verkstadsindustrin innefattande bockning, ändbearbetning, svetsning och lödning. Dessutom konstrueras, tillverkas och monteras rörbaserade produkter i stål, rostfritt, aluminium och koppar.
Mekanotjänst har kvalitetssäkrad svetsning och lödning som utförs med metoderna MIG, MAG, TIG och punktsvetsning samt mjuk- och hårdlödning.

Vi söker dig som trivs med att arbeta i produktion och tycker att det är viktigt att lämna ett bra arbete efter dig. Vi ser det som positivt om du är lösningsorienterad och gillar att hitta nya idéer och förbättringar i det dagliga arbetet. Vidare är du noggrann och trivs med att hålla hög kvalitet i ditt arbete – våra kunder förväntar sig inget annat än det bästa!

Du har en relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet och stort tekniskt intresse. Du har lätt för att se både helheten och detaljerna.
Vill du vara med och fortsätta utveckla verksamheten tillsammans med oss? Vi har en plats i laget för dig!

Urval och anställningar sker löpande, vi önskar därför din ansökan så snart som möjligt. Skicka din ansökan till rekrytering@mekanotjanst.se, vid frågor om tjänsten hänvisas dessa till Ulf Lindblom 070-634 72 08

2019-04-12T10:15:33+00:00