Maskinoperatör till Mekanotjänst i Järvsö

Maskinoperatör till Mekanotjänst i Järvsö

Mekanotjänst fortsätter växa och söker medarbetare till hela produktionen som innefattar fräsning, svarvning och plåtbearbetning (stans, laser, kantpress).

Vi söker dig med utbildning eller tidigare erfarenheter som maskinoperatör och är sugen på nya uppgifter och utmaningar! Det är toppen om du även kan programmera och ställa maskinen på egen hand.

Du är praktiskt lagd, effektiv och lösningsorienterad, och för dig är det en självklarhet att ta ansvar för resultatet i ditt dagliga arbete. Vidare har du erfarenheter från ritningsläsning och ett stort tekniskt intresse. Du är flexibel, ansvarstagande och en lagspelare med positiv energi. Du tycker att det är viktigt med hög kvalitet och noggrannhet likaväl som att ha en god ordning och reda.

Som person är du arbetsvillig, pålitlig och trivs med att arbeta självständigt. Rollen innebär skiftgång. Vi värdesätter engagemang, drivkraft och en vilja att utveckla bolaget tillsammans med oss.

Heltid, deltid, tillsvidare. Dagtid, skift och helg kan förekomma. Placeringsort Järvsö.

Urval och anställningar sker löpande, vi önskar därför din ansökan så snart som möjligt men första urvalet kommer att ske 19 augusti 2019. Skicka din ansökan till rekrytering@mekanotjanst.se, vid frågor om tjänsten hänvisas dessa till Fredrik Norman på 070-752 68 52

2019-08-06T13:24:56+00:00