Godspersonal till Järvsö

Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för ankommande och avgående gods. Dina arbetsuppgifter består av orderplock, in- och utleveranser, bokning av frakter, lastning och lossning av gods samt traktorkörning mellan avdelningarna. En del av dina arbetsuppgifter är också att bidra i övrig produktion, såsom Montering och Plåtbearbetning baserat på tidigare produktionserfarenheter.

Som person är du lösningsfokuserad, gillar när det är högt tempo och är vass på att hålla många bollar i luften samtidigt. Du är noggrann och ansvarsfull och har lätt att kommunicera. Vi ser också att du har truckkort och det är bra om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete. Kunskap inom Monitor Affärssystem är meriterande.

Vi värdesätter engagemang, drivkraft och en vilja att utveckla bolaget tillsammans med oss.

Skicka din ansökan senast 19 augusti 2019 till rekrytering@mekanotjanst.se, vid frågor om tjänsten hänvisas dessa till Fredrik Norman 010-483 88 04

Välkommen till Mekanotjänst! Vi erbjuder en spännande och mycket viktig roll i vår organisation. Just nu står vi inför en positiv utveckling och vårt fokus ligger på vår kärnverksamhet inom mekanisk tillverkning. Du kommer få en intressant roll på vår godsavdelning – där allt passerar in och ut i vår verksamhet.

Anställningsomfattning; Heltid, Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort: Järvsö, Ljusdals kommun

2019-08-09T13:58:00+00:00