Teamledare för produktionen på Mekanotjänst Järvsö

Unik möjlighet till en utvecklande, spännande och mycket viktig roll hos oss. Det är högt tryck i svensk industri och en stor efterfrågan av Mekanotjänsts tjänster inom mekanisk tillverkning, och våra teamledare är centrala i verksamhetens dagliga styrning av produktionen.

Mekanotjänsts avdelning för skärande bearbetning har ett brett produktionsutbud och en maskinpark bestående av tre- fyra- och femaxliga fleroperationsmaskiner, ett flertal moderna fleroperationssvarvar samt avancerad mätteknisk utrustning. På avdelningen arbetar ca 35 medarbetare under ledning av två teamledare.

Som Teamledare ansvarar du för hela tillverkningsprocessen. Genom stor delaktighet och närvaro leder och fördelar du arbetet för att leverera produktion i världsklass – effektivt, i tid och med högsta kvalitet. Du coachar i utvecklande och motiverande riktning, skapar delaktighet genom att delegera ansvar och får dina medarbetare att växa utifrån individuell förmåga och erfarenhet. Du är resultatfokuserad och drivs av att nå uppsatta mål.

Vi söker dig med bakgrund inom tillverkande industri samt erfarenhet och stort intresse av att leda och utveckla team. Vi värdesätter att du är en ödmjuk men också drivande person som är lösningsorienterad och får dina medarbetare att lyfta till nästa nivå. Erfarenhet av Monitor affärssystem är meriterande.

Kontakta gärna produktionschef Fredrik Norman på 070-752 68 52 vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen. Vi kommer intervjua löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, så ansök så snart som möjligt! Maila din ansökan till rekrytering@mekanotjanst.se, sista ansökningsdag 26 augusti.

2019-08-09T15:53:45+00:00