CNC-operatör till Järvsö

Har du erfarenhet av CNC maskiner och vill ingå i vårt team? Bra, för nu anställer vi i fler medarbetare i Järvsö.

Mekanotjänsts kunder är världsledande inom elektronik, medicinteknik, verkstadsindustri och innovation. Högsta kvalitet och konkurrenskraft, effektiva produktionsmetoder och ständiga förbättringar gör Mekanotjänst till den ledande partnern inom avancerade mekaniklösningar.

Vi söker dig med teknisk utbildning/erfarenhet mot CNC-bearbetning. Du har några års praktisk erfarenhet som CNC-operatör och bör kunna programmera samt ställa maskinen på egen hand. Du är van att ta ansvar, är praktiskt lagd och har ett sinne för problemlösning.

Vidare har du goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik och ett stort tekniskt intresse. Du är en flexibel, produktiv, ansvarstagande och en lagspelare med positiv energi. Du lägger stort fokus på hög kvalitet och noggrannhet likaväl som att ha ordning på din arbetsplats.

Vi värdesätter engagemang, drivkraft och en vilja att utveckla bolaget tillsammans med oss.

Dagtid, skift och helg kan förekomma. Placeringsort Järvsö.

Urval och anställningar sker löpande, vi önskar därför din ansökan så snart som möjligt men första urvalet kommer att ske 16 mars 2020 . Skicka din ansökan till rekrytering@mekanotjanst.se, vid frågor om tjänsten hänvisas dessa till Fredrik Hedman på 070-579 40 60

2020-03-02T15:16:37+00:00