Kvalitetsassistent

Som Kvalitetsassistent är ditt huvudsakliga ansvarsområde att leda företagets process för avvikelsehantering. Det innebär att ta emot, svara på och driva arbetet med våra kvalitetsärenden. Du har täta kontakter med företagets kunder och leverantörer samt även nära samarbeten med dina kollegor på jobbet. Andra arbetsuppgifter är bland annat att stötta produktionen med kvalitetskontroller, mätningar samt andra mättekniska och kvalitetsrelaterade ärenden. Vidare ansvarar du även för företagets hantering och kalibrering av mätdon.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är strukturerad, noggrann samt att du sätter stort värde i att det arbete som du utför håller en hög nivå. Vi ser att du är serviceinriktad och flexibel. Då detta är en roll med många kontaktytor är det viktigt att du har ett målmedvetet och självständigt driv i nära samarbete med andra. Rätt inställning och personliga egenskaper värderas högt – positiv attityd samt ordning och reda ser vi som självklara egenskaper.

Omfattning heltid. Arbetsplats Järvsö och Ljusdal.

Maila din ansökan till rekrytering@mekanotjanst.se, vid frågor om tjänsten vänligen kontakta produktionschef Fredrik Hedman +46 70-579 40 60

2020-03-31T07:35:28+00:00