Hem2019-08-06T14:16:18+00:00

Mekanotjänst är ert naturliga val av långsiktig samarbetspartner

Mekanotjänst har bred kompetens, erfarenhet och kapacitet att följa dig på hela resan, från produktidé till lönsam serieproduktion. Mekanotjänst styrka är att tillsammans med kunden utveckla kostnadseffektiva och långsiktiga produktionslösningar för allt ifrån tillverkning av enkla produkter till komplexa systemleveranser.

Mekanotjänst har samarbetspartners som är världsledande inom telekom, elektronik, medicinteknik och verkstadsindustri. Mekanotjänst verkar för långsiktiga relationer och gör allt för att leverera lösningar av högsta kvalitet och konkurrenskraft.

Skärande bearbetning

Inom skärande bearbetning erbjuder Mekanotjänst ett brett utbud av tjänster som möter marknadens krav på kostnadseffektiv och kvalitetssäker tillverkning. Kontinuerlig utveckling inom produktionsteknik och fortlöpande investeringar i modern utrustning borgar för att Mekanotjänst ska kunna tillmötesgå dessa krav både idag och i framtiden.

Läs vidare >

Plåtbearbetning

Mekanotjänst utför de flesta typer av plåtbearbetning och har modern utrustning för stansning, laserskärning, bockning, kantpressning, excenterpress och svets. Mekanotjänsts styrka är att med bredd, kompetens och lång erfarenhet kunna leverera avancerad plåtbearbetning kostnadseffektivt.

Läs vidare >

Montering

Mekanotjänst resurser och kompetens inom montering möjliggör systemleveranser av kompletta produkter som uppfyller marknadens höga krav på kvalitet och kostnadseffektivitet. Monteringsavdelningen har hög flexibilitet, kompetens och kapacitet för montering av allt från fin elektromekanik till stora komplexa moduler.

Läs vidare >

Rörbearbetning

Mekanotjänst har lång erfarenhet av tillverkning av rörkomponenter och produkter till verkstadsindustrin. Rörbearbetningen innefattar bockning, ändbearbetning, svetsning och lödning. Dessutom konstrueras, tillverkas och monteras rörbaserade produkter i stål, rostfritt, aluminium och koppar.

Läs vidare >

Bli en av oss:

Teamledare för produktionen på Mekanotjänst Järvsö

Unik möjlighet till en utvecklande, spännande och mycket viktig roll hos oss. Det är högt tryck i svensk industri och en stor efterfrågan av Mekanotjänsts tjänster inom mekanisk tillverkning, och våra teamledare är centrala i [...]

Godspersonal till Järvsö

Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för ankommande och avgående gods. Dina arbetsuppgifter består av orderplock, in- och utleveranser, bokning av frakter, lastning och lossning av gods samt traktorkörning mellan avdelningarna. En del av dina [...]

Maskinoperatör till Mekanotjänst i Järvsö

Maskinoperatör till Mekanotjänst i Järvsö Mekanotjänst fortsätter växa och söker medarbetare till hela produktionen som innefattar fräsning, svarvning och plåtbearbetning (stans, laser, kantpress). […]

Svetsare

Är du vass på att svetsa, vill jobba i ett spännande företag, gillar varierande arbetsuppgifter och vill vara en del av ett vinnande team? Då är du den vi letar efter! […]