Loading...
Bli en av oss 2017-05-17T09:21:23+00:00

Bli en av oss

Är du intresserad av att jobba i ett bolag som är i teknisk framkant? Brinner du för problemlösning? Är du spindeln i nätet och tycker om att jobba nära kunder och leverantörer?

Produktionschef till Mekanotjänst i Järvsö

Om tjänsten
I tjänsten som produktionschef kommer du få möjligheten att utveckla och leda produktionen framåt mot ledningens och företagets uppsatta mål och krav. Med en hög kostnadseffektivitet och kvalité driver och coachar du arbetet tillsammans med dina medarbetare.

Du kommer vara processägare av hela produktionen och ansvara för kvalitetsavdelningen. Det innebär att du kommer arbeta operativt med ett kvalitetsförbättrande arbete i produktionen samt strategiskt för att säkerställa leveransprecision, produktionstimmar, säkerhet och produktivitet. Mekanotjänst arbetar med Lean och 5S i sitt operativa arbete och en del i tjänsten innebär att stötta teamledarna i utvecklingen av dessa metoder. (mer…)

Produktionspersonal

DINA ARBETSUPPGIFTER
Mekanotjänst fortsätter växa och söker medarbetare till hela produktionen som innefattar fräsning, svarvning, plåtbearbetning (stans, laser, kantpress) och svetsning. Tjänsterna är på heltid och arbetstiderna kan skilja sig åt. Både dagtid och skift förekommer. Placeringsort Järvsö.
(mer…)

Inköpare

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en driven inköpare som kommer spela en viktig roll i vår organisation. Som inköpare hos oss ansvarar du för vårt inköpsarbete på ett operativt, taktiskt och strategiskt plan. Arbetet innebär dagliga kontakter med leverantörer och ett nära samarbete med kollegor i vår organisation. Du arbetar även med uppföljning och utveckling av inköpsrutiner samt prognoshantering och leveransplaner. Att identifiera nya och kostnadseffektiva förbättringsprojekt ingår i rollen. Din placeringsort är Järvsö, resor i tjänsten kan förekomma.
(mer…)

Offerttekniker

Dina arbetsuppgifter

I rollen som offerttekniker är du den viktiga knytpunkten mellan kunden och vår produktion. Våra kundförfrågningar inkommer till dig och dina kollegor i teknikgruppen, som bereder och kalkylerar de önskade produkterna. För att lösa alla moment samarbetar du med kollegor inom marknad, teknik och produktion. Du ser till att skapa en nära relation med våra kunder och håller en tydlig dialog med dem genom hela produktionskedjan.
Placeringsort är Järvsö.
(mer…)

Jobba hos oss

Vi erbjuder dig ett spännande arbete med möjlighet att använda din spetskompetens inom teknik, marknad och försäljning eller administration. Vi är alltid intresserade av nya kompetenta medarbetare som kan och vill komplettera våra team. Vi erbjuder en intressant arbetsmiljö, utbildning och en möjlighet att utvecklas på jobbet.

Välkommen med din ansökan till någon av våra lediga tjänster. Om vi för närvarande inte har några specifika lediga tjänster emotser vi gärna en öppen ansökan från dig.
Lämna öppen ansökan och CV >

Samarbete med skolor och högskolor

Mekanotjänst samarbetar med det lokala näringslivet och med industriprogrammet vid olika gymnasieskolor. Tillsammans med skolorna skapar Mekanotjänst en högkvalitativ teknisk och industriell utbildning där man stödjer eleverna bland annat genom praktikplatser.
  Vi samarbetar med Teknikcollege >

Mekanotjänst Industrier är involverade i forskningsprojekt och andra samarbeten med högskolor och universitet. I dag ingår Mekanotjänst i ett forskningsprojekt i samarbete med Högskolan i Gävle och FoU-centrum CLIP om logistikplattform för mindre systemleverantörer med syfte att sprida kunskaper om effektiv logistik och innovativa produktionssystem.
Läs mer om CLIP här >