Loading...
Bli en av oss2021-05-07T08:32:20+00:00

Bli en av oss

Är du intresserad av att jobba i ett bolag som är i teknisk framkant? Brinner du för problemlösning? Är du spindeln i nätet och tycker om att jobba nära kunder och leverantörer?

Kvalitetsassistent

Som Kvalitetsassistent är ditt huvudsakliga ansvarsområde att leda företagets process för avvikelsehantering. Det innebär att ta emot, svara på och driva arbetet med våra kvalitetsärenden. Du har täta kontakter med företagets kunder och leverantörer samt även nära samarbeten med dina kollegor på jobbet. Andra arbetsuppgifter är bland annat att stötta produktionen med kvalitetskontroller, mätningar samt andra mättekniska och kvalitetsrelaterade ärenden. Vidare ansvarar du även för företagets hantering och kalibrering av mätdon. (mer…)

CNC-operatör till Järvsö

Har du erfarenhet av CNC maskiner och vill ingå i vårt team? Bra, för nu anställer vi i fler medarbetare i Järvsö.

Mekanotjänsts kunder är världsledande inom elektronik, medicinteknik, verkstadsindustri och innovation. Högsta kvalitet och konkurrenskraft, effektiva produktionsmetoder och ständiga förbättringar gör Mekanotjänst till den ledande partnern inom avancerade mekaniklösningar.

Vi söker dig med teknisk utbildning/erfarenhet mot CNC-bearbetning. Du har några års praktisk erfarenhet som CNC-operatör och bör kunna programmera samt ställa maskinen på egen hand. Du är van att ta ansvar, är praktiskt lagd och har ett sinne för problemlösning. (mer…)

Jobba hos oss

Vi erbjuder dig ett spännande arbete med möjlighet att använda din spetskompetens inom teknik, marknad och försäljning eller administration. Vi är alltid intresserade av nya kompetenta medarbetare som kan och vill komplettera våra team. Vi erbjuder en intressant arbetsmiljö, utbildning och en möjlighet att utvecklas på jobbet.

Välkommen med din ansökan till någon av våra lediga tjänster. Om vi för närvarande inte har några specifika lediga tjänster emotser vi gärna en öppen ansökan från dig.
Lämna öppen ansökan och CV >

Samarbete med skolor och högskolor

Mekanotjänst samarbetar med det lokala näringslivet och med industriprogrammet vid olika gymnasieskolor. Tillsammans med skolorna skapar Mekanotjänst en högkvalitativ teknisk och industriell utbildning där man stödjer eleverna bland annat genom praktikplatser.
  Vi samarbetar med Teknikcollege >

Mekanotjänst Industrier är involverade i forskningsprojekt och andra samarbeten med högskolor och universitet. I dag ingår Mekanotjänst i ett forskningsprojekt i samarbete med Högskolan i Gävle och FoU-centrum CLIP om logistikplattform för mindre systemleverantörer med syfte att sprida kunskaper om effektiv logistik och innovativa produktionssystem.
Läs mer om CLIP här >