Loading...
Bli en av oss 2017-05-17T09:21:23+00:00

Bli en av oss

Är du intresserad av att jobba i ett bolag som är i teknisk framkant? Brinner du för problemlösning? Är du spindeln i nätet och tycker om att jobba nära kunder och leverantörer?

Försäljningsingenjör

Dina arbetsuppgifter

Vi tar nu nästa steg i Mekanotjänst-koncernens utveckling. Som ett led av detta söker vi dig tekniskt drivna försäljningsingenjör att axla rollen att lyfta vår redan attraktiva marknadsposition till nästa nivå. Organisationen är välmeriterad och erfaren som gör att du välkomnas till ett drivet och väl sammansatt team.

Du möter en avancerad och nationellt attraktiv portfölj inom medicinteknik, offshore, försvar, telekom, elektronik samt traditionell verkstadsindustri. Befintliga relationer är gedigna med solid historik. Din roll är att förvalta och driva dessa till nya nivåer med professionell och teknisk höjd. Då du är en erfaren affärsutvecklare söker du också upp nya relationer och leder dessa mot både konkreta och även långsiktigt visionära mål. (mer…)

Kantpressare

Dina arbetsuppgifter

Vår produktion ses av våra kunder som effektiv och innovativ, och deras krav på högsta kvalitet och leveransprecision gör oss till deras självklara val av leverantör. Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av kantpressarbete i CNC-styrda kantpressmaskiner. (mer…)

CNC-operatör

Dina arbetsuppgifter

Vår produktion ses av våra kunder som effektiv och innovativ, och deras krav på högsta kvalitet och leveransprecision gör oss till deras självklara val av leverantör. Vi söker dig som har erfarenhet av CNC-svarvning och vill ingå i vårt team. (mer…)

NC-programmerare

Dina arbetsuppgifter

Är du en fena på programmering och har djup kunskap om CNC-styrda maskiner, då har vi en tjänst för dig!
Vi söker dig som är NC-programmerare med teknisk utbildning i botten och en god produktionsteknisk kompetens. Arbetet som NC-programmerare innebär ett nära samarbete med dina kollegor inom Produktion, Marknad och Teknik. (mer…)

Jobba hos oss

Vi erbjuder dig ett spännande arbete med möjlighet att använda din spetskompetens inom teknik, marknad och försäljning eller administration. Vi är alltid intresserade av nya kompetenta medarbetare som kan och vill komplettera våra team. Vi erbjuder en intressant arbetsmiljö, utbildning och en möjlighet att utvecklas på jobbet.

Välkommen med din ansökan till någon av våra lediga tjänster. Om vi för närvarande inte har några specifika lediga tjänster emotser vi gärna en öppen ansökan från dig.
Lämna öppen ansökan och CV >

Samarbete med skolor och högskolor

Mekanotjänst samarbetar med det lokala näringslivet och med industriprogrammet vid olika gymnasieskolor. Tillsammans med skolorna skapar Mekanotjänst en högkvalitativ teknisk och industriell utbildning där man stödjer eleverna bland annat genom praktikplatser.
  Vi samarbetar med Teknikcollege >

Mekanotjänst Industrier är involverade i forskningsprojekt och andra samarbeten med högskolor och universitet. I dag ingår Mekanotjänst i ett forskningsprojekt i samarbete med Högskolan i Gävle och FoU-centrum CLIP om logistikplattform för mindre systemleverantörer med syfte att sprida kunskaper om effektiv logistik och innovativa produktionssystem.
Läs mer om CLIP här >