Loading...

Bli en av oss

Är du intresserad av att jobba i ett bolag som är i teknisk framkant? Brinner du för problemlösning? Är du spindeln i nätet och tycker om att jobba nära kunder och leverantörer?

Redovisningsekonom

Dina arbetsuppgifter

Som Redovisningsekonom hos Mekanotjänst Industrier kommer du att ingå i ett team och tillsammans med dina kollegor ansvara för redovisningen för bolagen inom koncernen. Du erbjuds en spännande roll i en verksamhet där du får vara med och utveckla rutiner och processer i samarbete med övriga på ekonomiavdelningen. Tjänsten som Redovisningsekonom är på Mekanotjänst i Järvsö, där du kommer att rapportera till företagets administrativa chef.

(mer…)

CNC-operatör

Dina arbetsuppgifter

Vår produktion ses av våra kunder som effektiv och innovativ, och deras krav på högsta kvalitet och leveransprecision gör oss till deras självklara val av leverantör. Vi söker dig som har erfarenhet av CNC-svarvning och vill ingå i vårt team. (mer…)

Controller

Dina arbetsuppgifter

Söker du en utmaning där du får arbeta med verksamhetsanalys och utvecklingsfokus på ett brett och övergripande plan? Är du en nyfiken, analytiskt driven person som har verksamhetsutveckling som stor drivkraft? Då har vi något för dig. (mer…)

NC-programmerare

Dina arbetsuppgifter

Är du en fena på programmering och har djup kunskap om CNC-styrda maskiner, då har vi en tjänst för dig!
Vi söker dig som är NC-programmerare med teknisk utbildning i botten och en god produktionsteknisk kompetens. Arbetet som NC-programmerare innebär ett nära samarbete med dina kollegor inom Produktion, Marknad och Teknik. (mer…)

Operativ inköpare

Dina arbetsuppgifter

Är du en driftig inköpare som vill bli en viktig del av vår dagliga produktionsstyrning? Som operativ inköpare hos oss ansvarar du för att säkerhetsställa effektiva leveranser av material och tjänster till vår produktion. Arbetet innebär dagliga kontakter med leverantörer och ett nära samarbete med kollegor inom planeringen och produktionen. Leveransbevakning, materialplanering och avvikelsehantering är viktiga delar i din roll. Du arbetar även med uppföljning och utveckling av inköpsrutiner samt prognoshantering och leveransplaner till särskilda leverantörer. För att identifiera nya och kostnadseffektiva förbättringsprojekt har du även ett nära samarbete med produktionsteknik- och kvalitetsavdelningen (mer…)

Offerttekniker

Dina arbetsuppgifter

I rollen som offerttekniker kommer du att ansvara för att på ett affärsmässigt och effektivt sätt behandla och besvara inkommande kundförfrågningar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att bereda, kalkylera samt bestämma tillverkningsmetoder och material enligt givna kalkylmodeller. Du har en central roll i affären och ett nära samarbete med kunder och övriga teammedlemmar inom Marknad, Teknik och Produktion. Du är även ansvarig för industrialiseringsprocessen under våra artiklars livscykler, från uppstart till utfasning. (mer…)

Produktionstekniker

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en driven och lösningsorienterad produktionstekniker till vår produktionsenhet i Ljusdal. I rollen som produktionstekniker ansvarar du för det tekniska produktionsupplägget och optimering av maskiner, verktyg och tillverkningsprocesser. Du följer och analyserar verksamheten och arbetar aktivt med att stödja processerna och att lösa eventuella problem. Du fungerar som stöd vid framtagning och ändring av tillverkningsunderlag såväl i projekt som i löpande produktion. Du arbetar också med utveckling och implementering av nya produkter, material och metoder. (mer…)

Kvalitets- och miljöansvarig

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill driva och ansvara för Mekanotjänsts övergripande kvalitets- och miljöarbete med kunden i fokus, tillsammans med ledning, processägare och förbättringsgrupper. Tjänsten är att betrakta som både strategisk och operativ och kommer att innebära stort fokus på riskhantering och förebyggande kvalitets- och miljö/arbetsmiljöarbete, men även stor delaktighet i det löpande kvalitetsarbetet. (mer…)

Jobba hos oss

Vi erbjuder dig ett spännande arbete med möjlighet att använda din spetskompetens inom teknik, marknad och försäljning eller administration. Vi är alltid intresserade av nya kompetenta medarbetare som kan och vill komplettera våra team. Vi erbjuder en intressant arbetsmiljö, utbildning och en möjlighet att utvecklas på jobbet.

Välkommen med din ansökan till någon av våra lediga tjänster. Om vi för närvarande inte har några specifika lediga tjänster emotser vi gärna en öppen ansökan från dig.
Lämna öppen ansökan och CV >

Samarbete med skolor och högskolor

Mekanotjänst samarbetar med det lokala näringslivet och med industriprogrammet vid olika gymnasieskolor. Tillsammans med skolorna skapar Mekanotjänst en högkvalitativ teknisk och industriell utbildning där man stödjer eleverna bland annat genom praktikplatser.
  Vi samarbetar med Teknikcollege >

Mekanotjänst Industrier är involverade i forskningsprojekt och andra samarbeten med högskolor och universitet. I dag ingår Mekanotjänst i ett forskningsprojekt i samarbete med Högskolan i Gävle och FoU-centrum CLIP om logistikplattform för mindre systemleverantörer med syfte att sprida kunskaper om effektiv logistik och innovativa produktionssystem.
Läs mer om CLIP här >