Kvällsmänniska? Ligger ofta vaken om nätterna? Som vassast när andra ligger och sover? Perfekt för nu förstärker vi vår stans/laser-avdelning med en medarbetare till vårt nattskift. Är du dessutom en driven tjej eller kille med teknikintresse är du den vi söker!

Du är praktiskt lagd, har ett sinne för problemlösning och tar alltid ansvar för resultatet i ditt dagliga (nattliga) arbete. Det är toppen om du har tidigare erfarenheter eller utbildning från stans/laser-bearbetning. Vidare ser vi gärna att du har erfarenheter från ritningsläsning och ett stort tekniskt intresse. Du är flexibel, ansvarstagande och en lagspelare med positiv energi. För dig är det viktigt med hög kvalitet och noggrannhet likaväl som att ha en god ordning och reda.

Som person är du arbetsvillig, pålitlig och trivs med att arbeta självständigt. Vi värdesätter engagemang, drivkraft och en vilja att utveckla bolaget tillsammans med oss.

Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats på ett företag där det händer. Vi har ett starkt marknadsläge och en positiv, spännande tid framför oss. Vi värdesätter ett aktivt och engagerande ledarskap, och för oss är det viktigt att alla mår bra på jobbet och ser sig som en del av helheten. Vi tror på att utvecklas tillsammans och det finns goda möjligheter till intern utbildning och karriär inom bolaget.

Välkommen till Mekanotjänst! Vi erbjuder en spännande och mycket viktig roll i vår organisation. Just nu står vi inför en positiv utveckling och vårt fokus ligger på vår kärnverksamhet inom mekanisk tillverkning. Du kommer få en intressant roll på vår plåtavdelning och stora möjligheter att vara med och påverka produktionen och resultatet i verksamheten.

Anställningsomfattning
Heltid, Tillsvidareanställning, nattskift
Tjänstgöringsort: Järvsö, Ljusdals kommun

Maila din ansökan senast 17 oktober 2021 till rekrytering@mekanotjanst.se, vid frågor om tjänsten hänvisas till Per Jonsson 070-670 73 57.