Vi söker dig som är tekniskt kunnig, gillar att träffa människor och är vass på att bygga relationer. Låter det intressant? Just nu söker vi en kundansvarig teknisk säljare till vårt team på Mekanotjänst. Har du viljan och drivet att spela i det vinnande laget, då är det dig vi söker!

Mekanotjänst söker nu en tekniker eller konstruktör som vill ta nästa steg i karriären och arbeta som teknisk säljare. Vi vet att teknisk kompetens väger tungt i möten med våra kunder och vi söker dig som har tekniskt kunnande och en bra känsla för affärer. Vi har en konkurrenskraftig produktion inom mekaniktillverkning, en stark organisation och över 40 års erfarenhet som mekanikleverantör. Mekanotjänst är en etablerad legoleverantör i svensk industri och har en attraktiv portfölj inom bl. a Medicinteknik, Offshore, Entreprenad, Automation och Elektronik.

Som Kundansvarig teknisk säljare arbetar du nära kunden för att säkerställa ett lyckosamt samarbete och hitta nya möjligheter. Du drivs av uppsatta mål och gör ditt yttersta för att överträffa förväntningarna. För att lyckas i rollen har du en teknisk bakgrund eller ett tekniskt intresse. Rollen innebär ett lagarbete med hela företaget varför det är avgörande med god kommunikation och ett positivt och engagerande mindset. Det är också meriterande om du har erfarenhet av Monitor affärssystem samt av mekaniktillverkning eller annan legotillverkning.

Tjänsten innebär både uppsökande verksamhet och bearbetning av befintliga kunder med fokus på dem och dess affärer. Vi lägger stor vikt vid kundrelationer och uppföljning, tjänsten innebär resor så körkort krävs. Huvudkontoret ligger i Järvsö. Kunderna finns över hela Sverige med betoning på Mellansverige och Norrland.

Anställningens omfattning
Heltid, Tillsvidareanställning.
Tjänstgöringsort: Järvsö, Ljusdals kommun

Sista ansökningsdag 20 februari 2022. Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jeffersson Wells. Frågor om tjänsten hänvisas till Rosmari Hagström 073-028 70 40.

Maila din ansökan till rekrytering@mekanotjanst.se

Mekanotjänst är ett tillverkningsföretag med effektiv produktion inom avancerad tunnplåts-, rör- och skärande bearbetning med kompetens och erfarenhet att leverera kompletta mekaniklösningar i världsklass. Samtliga kunder och branscher har högt ställda krav på kvalitet, leveranssäkerhet och kostnadseffektivitet vilket driver Mekanotjänsts kunskap och utveckling inom mekanisk tillverkning framåt.