Efter lång trogen tjänst går vår produktionsplanerare snart i pension och vi söker hans ersättare. Som produktionsplanerare är man spindeln i nätet på jobbet och det gäller att man har järnkoll på både helheten och detaljerna samtidigt.

Koll på planeringen är a och o för att få produktionen att fungera. I rollen som produktionsplanerare ingår att svara på beställningar, frisläppa produktionsorder och styra beläggningen av produktionsgrupperna så bra som möjligt. Du har dialog med våra kunder dagligen, håller ordning på order och planering så att vi kan leverera i tid till våra kunder. Vi strävar efter att få en mer utjämnad produktion och där din uppgift blir att förutse arbetstoppar och planera inför dessa.

Du har en bakgrund inom den tillverkande industrin och vi ser gärna att du har erfarenhet av produktionsplanering, orderhantering eller beredning. Du är affärsmässigt driven, noggrann, serviceinriktad och har förmågan att se helheten. Du kan ha flera bollar i luften och du kan prioritera dina arbetsuppgifter på ett strukturerat sätt. Du är en lagspelare och sprider positiv energi bland dina kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Kunskaper inom Monitor Affärssystem är meriterande.

Vi värdesätter ett aktivt och engagerande ledarskap, och för oss det är viktigt att alla mår bra på jobbet och ser sig som en del av helheten. Vi tror på att utvecklas tillsammans och det finns goda möjligheter till intern utbildning och karriär inom bolaget.

Anställningens omfattning
Heltid, Tillsvidareanställning
Placeringsort Järvsö

Sista ansökningsdag 20 februari 2022

Frågor om tjänsten hänvisas till Fredrik Hedman, produktionschef 070-579 40 60
Maila din ansökan till rekrytering@mekanotjanst.se

Mekanotjänst är ett tillverkningsföretag med effektiv produktion inom avancerad tunnplåts-, rör- och skärande bearbetning med kompetens och erfarenhet att leverera kompletta mekaniklösningar i världsklass. Samtliga kunder och branscher har högt ställda krav på kvalitet, leveranssäkerhet och kostnadseffektivitet vilket driver Mekanotjänsts kunskap och utveckling inom mekanisk tillverkning framåt.