Mekanotjänst i Ljusdal förstärker med fler medarbetare på offertavdelningen.

Är du intresserad av teknik och affärer? Tycker du om utmaningar och vill utvecklas tillsammans med oss? Som offerttekniker ansvarar du för att behandla och besvara inkommande kundförfrågningar, bestämma tillverkningsmetoder och material (beredning) samt beräkna tillverkningskostnader enligt givna kalkylmodeller. Du har en central roll i företaget och ett nära samarbete med våra kunder och kollegor inom Marknad, Teknik och Produktion.

Du har en bakgrund inom den tillverkande industrin och vi ser gärna att du har erfarenhet av mekanisk bearbetning och ritningsläsning. Erfarenhet av berednings- och offertarbete är meriterande liksom konstruktionsarbete i CAD eller motsvarande. Du är affärsmässigt driven, noggrann, serviceinriktad och har förmågan att se helheten. Du kan ha flera bollar i luften och du kan prioritera dina arbetsuppgifter på ett strukturerat sätt. Du är en lagspelare och sprider positiv energi bland dina kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Kunskaper inom Monitor Affärssystem är meriterande.

Vi värdesätter ett aktivt och engagerande ledarskap, och för oss det är viktigt att alla mår bra på jobbet och ser sig som en del av helheten. Vi tror på att utvecklas tillsammans och det finns goda möjligheter till intern utbildning och karriär inom bolaget.

Anställningens omfattning
Heltid, Tillsvidareanställning.
Placeringsort Ljusdal

Sista ansökningsdag 20 februari 2022

Frågor om tjänsten hänvisas till Roine Eriksson, teknikchef 070-670 71 66
Maila din ansökan till rekrytering@mekanotjanst.se

Mekanotjänst är ett tillverkningsföretag med effektiv produktion inom avancerad tunnplåts-, rör- och skärande bearbetning med kompetens och erfarenhet att leverera kompletta mekaniklösningar i världsklass. Samtliga kunder och branscher har högt ställda krav på kvalitet, leveranssäkerhet och kostnadseffektivitet vilket driver Mekanotjänsts kunskap och utveckling inom mekanisk tillverkning framåt.