Maskinoperatör till Mekanotjänsts plåtavdelning i Järvsö

Mekanotjänst tillhör det absoluta eliten inom tunnplåtsbearbetning med toppmodern maskinpark och världsledande kunder. Nu förstärker vi vår stans/laser-avdelning med fler medarbetare.

Du är praktiskt lagd, har ett sinne för problemlösning och tar alltid ansvar för resultatet i ditt dagliga arbete. Det är toppen om du har tidigare erfarenheter eller utbildning från stans/laser-bearbetning. Vidare ser vi gärna att du har erfarenheter från ritningsläsning och ett stort tekniskt intresse. Du är flexibel, ansvarstagande och en lagspelare med positiv energi. För dig är det viktigt med hög kvalitet och noggrannhet likaväl som att ha en god ordning och reda.

Som person är du arbetsvillig, pålitlig och trivs med att arbeta självständigt. Vi värdesätter engagemang, drivkraft och en vilja att utveckla bolaget tillsammans med oss.

Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats på ett företag där det händer. Vi har ett starkt marknadsläge och en positiv, spännande tid framför oss. Vi värdesätter ett aktivt och engagerande ledarskap, och för oss är det viktigt att alla mår bra på jobbet och ser sig som en del av helheten. Vi tror på att utvecklas tillsammans och det finns goda möjligheter till intern utbildning och karriär inom bolaget.

Vi värdesätter engagemang, drivkraft och en vilja att utveckla bolaget tillsammans med oss.

Anställningens omfattning
Heltid, Tillsvidareanställning
Dagtid, skift, natt och helg kan förekomma. Placeringsort Järvsö

Frågor om tjänsten hänvisas till Fredrik Hedman, produktionschef 070-579 40 60
Maila din ansökan till rekrytering@mekanotjanst.se

Mekanotjänst är ett tillverkningsföretag med effektiv produktion inom avancerad tunnplåts-, rör- och skärande bearbetning med kompetens och erfarenhet att leverera kompletta mekaniklösningar i världsklass. Samtliga kunder och branscher har högt ställda krav på kvalitet, leveranssäkerhet och kostnadseffektivitet vilket driver Mekanotjänsts kunskap och utveckling inom mekanisk tillverkning framåt.