Inköpare till Mekanotjänst i Ljusdal

Vi söker en driven inköpare som kommer spela en viktig roll i vår organisation. Som inköpare hos oss ansvarar du för vårt inköpsarbete på ett operativt, taktiskt och strategiskt plan. Arbetet innebär dagliga kontakter med leverantörer och ett nära samarbete med kollegor i vår organisation.

Om Mekanotjänst
Mekanotjänst styrka är att tillsammans med kunden utveckla kostnadseffektiva och långsiktiga produktionslösningar allt ifrån tillverkning av enkla produkter till komplexa systemleveranser. Vi är cirka 130 anställda och omsätter cirka 200 miljoner kronor med produktionsenheter i Järvsö och Ljusdal. Flera av våra samarbetspartners är världsledande inom telekom, elektronik, medicinteknik och verkstadsindustri. Mekanotjänst verkar för långsiktiga relationer och gör allt för att leverera lösningar av högsta kvalitet och konkurrenskraft.

Besök gärna Mekanotjänsts hemsida och konto på Facebook för att få reda på mer om dem och deras arbete.

Om dig
Du har en bakgrund inom den tillverkande industrin och vi ser gärna att du har erfarenhet av inköp sedan tidigare. Du är affärsmässigt driven, noggrann, serviceinriktad och har förmågan att se helheten. Du kan ha flera bollar i luften och du kan prioritera dina arbetsuppgifter på ett strukturerat sätt. Du är en lagspelare och sprider positiv energi bland dina kollegor. Vi lägger stor vikt i vid personlig lämplighet.

Kunskaper inom Monitor Affärssystem är meriterande.

Vi värdesätter ett aktivt och engagerande ledarskap, och för oss är det viktigt att alla mår bra på jobbet och ser sig som en del av helheten. Vi tror på att utvecklas tillsammans och det finns goda möjligheter till intern utbildning och karriär inom bolaget.

Hur du ansöker
För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Frågor om tjänsten hänvisas till platschef Jörgen Björk, 010-483 89 91. Sista ansökningsdag är den 9 april 2023.

Välkommen med din ansökan