Kvalitetstekniker till Mekanotjänst i Järvsö

Mekanotjänst storsatsar och behöver förstärka kvalitetsavdelningen med ytterligare en kvalitetstekniker i Järvsö. Idag är vi 130 medarbetare i Järvsö och Ljusdal. Vi är en av Sveriges ledande legotillverkare med ett flertal spännande kontrakt inom bl a medicinteknik, försvarsindustri, entreprenad och elektronik.

Mekanotjänst är ett tillverkningsföretag med effektiv produktion inom avancerad tunnplåts-, rör- och skärande bearbetning. Mekanotjänst har samarbeten med välkända företag inom ett flertal branscher bl a medicinteknik, offshore, elektronik, försvar och entreprenad. Mekanotjänst verkar för långsiktiga relationer det är av högsta vikt att leverera lösningar av bästa kvalitet och konkurrenskraft.

Som Kvalitetstekniker är ditt huvudsakliga ansvarsområde att stötta produktionen med kvalitetskontroller, mätningar samt andra mättekniska och kvalitetsrelaterade ärenden, i syfte att säkerställa processen och kvalitetutfallen i företagets tillverkningsprocess. Kvalitetskontroller kan bestå av ankomstkontroll, stickprovskontroller, löpnade mätning under produktion samt slutkontroll före leverans. Även arbete med företagets kvalitetsärenden mot kunder och leverantörer ingår i arbetet, vilket innebär att ta emot, svara på och driva arbetet med vår avvikelsehantering. Du har även nära samarbeten med dina kollegor på jobbet samt även har kontakter med företagets kunder och leverantörer.

Vi tror att du är praktiskt lagd och lösningsorienterad, och att det är en självklarhet för dig att ta ansvar för resultatet i ditt dagliga arbete. Vi tror också att du har erfarenheter från ritningsläsning och mätteknik och såklart ett stort tekniskt intresse. Du är flexibel, ansvarstagande och en lagspelare med positiv energi. Du tycker att det är viktigt med hög kvalitet och noggrannhet likaväl som att ha en god ordning och reda.

Vi tror på att utvecklas tillsammans och det finns goda möjligheter till intern utbildning och karriär inom bolaget. Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats på ett företag där det händer. Vill du jobba i ett växande företag, gillar varierade arbetsuppgifter och tycker att det är viktigt att trivas på jobbet? Då är du den vi letar efter!

Frågor om tjänsten hänvisas till Fredrik Hedman, produktionschef 070-579 40 60

Maila din ansökan till rekrytering@mekanotjanst.se

Mekanotjänst är ett tillverkningsföretag med effektiv produktion inom avancerad tunnplåts-, rör- och skärande bearbetning med kompetens och erfarenhet att leverera kompletta mekaniklösningar i världsklass. Samtliga kunder och branscher har högt ställda krav på kvalitet, leveranssäkerhet och kostnadseffektivitet vilket driver Mekanotjänsts kunskap och utveckling inom mekanisk tillverkning framåt.