Mekanotjänst söker Teamledare till Järvsö

Vi söker Teamledare till produktionen som kommer spela en viktig roll i vår organisation. Som Teamledare ansvarar du att leda och fördela det dagliga arbetet inom avdelningen, tillsätta produktionskapacitet och uppnå fastslagna produktionsmål. Du arbetar tätt tillsammans med produktionsplaneringen och övriga teamledare.

Din profil

Du kan ha flera bollar i luften och du kan prioritera dina arbetsuppgifter på ett strukturerat sätt. Som person är du prestigelös, positiv och har stor förmåga att skapa engagemang och delaktighet. Du brinner också för att utveckla andra människor och inspireras av att hjälpa andra att lyckas.

Kunskaper i Monitor Affärssystem, Ledarskap och Industri är meriterande.

Vi värdesätter ett aktivt och engagerande ledarskap, och för oss är det viktigt att alla mår bra på jobbet och ser sig som en del av helheten. Vi tror på att utvecklas tillsammans och det finns goda möjligheter till intern utbildning och karriär inom bolaget.

Maila din ansökan till rekrytering@mekanotjanst.se

Mekanotjänst är ett tillverkningsföretag med effektiv produktion inom avancerad tunnplåts-, rör- och skärande bearbetning med kompetens och erfarenhet att leverera kompletta mekaniklösningar i världsklass. Samtliga kunder och branscher har högt ställda krav på kvalitet, leveranssäkerhet och kostnadseffektivitet vilket driver Mekanotjänsts kunskap och utveckling inom mekanisk tillverkning framåt.