Loading...
Bli en av oss2021-10-12T08:59:45+02:00

Bli en av oss

Är du intresserad av att jobba i ett bolag som är i teknisk framkant? Brinner du för problemlösning? Är du spindeln i nätet och tycker om att jobba nära kunder och leverantörer?

Maskinoperatör till plåtavdelningen

Kvällsmänniska? Ligger ofta vaken om nätterna? Som vassast när andra ligger och sover? Perfekt för nu förstärker vi vår stans/laser-avdelning med en medarbetare till vårt nattskift. Är du dessutom en driven tjej eller kille med teknikintresse är du den vi söker!

Du är praktiskt lagd, har ett sinne för problemlösning och tar alltid ansvar för resultatet i ditt dagliga (nattliga) arbete. Det är toppen om du har tidigare erfarenheter eller utbildning från stans/laser-bearbetning. Vidare ser vi gärna att du har erfarenheter från ritningsläsning och ett stort tekniskt intresse. Du är flexibel, ansvarstagande och en lagspelare med positiv energi. För dig är det viktigt med hög kvalitet och noggrannhet likaväl som att ha en god ordning och reda.

Som person är du arbetsvillig, pålitlig och trivs med att arbeta självständigt. Vi värdesätter engagemang, drivkraft och en vilja att utveckla bolaget tillsammans med oss.

Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats på ett företag där det händer. Vi har ett starkt marknadsläge och en positiv, spännande tid framför oss. Vi värdesätter ett aktivt och engagerande ledarskap, och för oss är det viktigt att alla mår bra på jobbet och ser sig som en del av helheten. Vi tror på att utvecklas tillsammans och det finns goda möjligheter till intern utbildning och karriär inom bolaget.

Välkommen till Mekanotjänst! Vi erbjuder en spännande och mycket viktig roll i vår organisation. Just nu står vi inför en positiv utveckling och vårt fokus ligger på vår kärnverksamhet inom mekanisk tillverkning. Du kommer få en intressant roll på vår plåtavdelning och stora möjligheter att vara med och påverka produktionen och resultatet i verksamheten.

Anställningsomfattning
Heltid, Tillsvidareanställning, nattskift
Tjänstgöringsort: Järvsö, Ljusdals kommun

Maila din ansökan senast 17 oktober 2021 till rekrytering@mekanotjanst.se, vid frågor om tjänsten hänvisas till Per Jonsson 070-670 73 57.

Jobba hos oss

Vi erbjuder dig ett spännande arbete med möjlighet att använda din spetskompetens inom teknik, marknad och försäljning eller administration. Vi är alltid intresserade av nya kompetenta medarbetare som kan och vill komplettera våra team. Vi erbjuder en intressant arbetsmiljö, utbildning och en möjlighet att utvecklas på jobbet.

Välkommen med din ansökan till någon av våra lediga tjänster. Om vi för närvarande inte har några specifika lediga tjänster emotser vi gärna en öppen ansökan från dig.
Lämna öppen ansökan och CV >

Samarbete med skolor och högskolor

Mekanotjänst samarbetar med det lokala näringslivet och med industriprogrammet vid olika gymnasieskolor. Tillsammans med skolorna skapar Mekanotjänst en högkvalitativ teknisk och industriell utbildning där man stödjer eleverna bland annat genom praktikplatser.
  Vi samarbetar med Teknikcollege >

Mekanotjänst Industrier är involverade i forskningsprojekt och andra samarbeten med högskolor och universitet. I dag ingår Mekanotjänst i ett forskningsprojekt i samarbete med Högskolan i Gävle och FoU-centrum CLIP om logistikplattform för mindre systemleverantörer med syfte att sprida kunskaper om effektiv logistik och innovativa produktionssystem.
Läs mer om CLIP här >

Go to Top