Teknikintresserade svetsrobotoperatörer till Mekanotjänst

Har du ett intresse för ny teknik? Vill du jobba i ett växande företag, gillar varierade arbetsuppgifter och tycker att det är viktigt att trivas på jobbet?  

Mekanotjänst investerar i ny svetsrobot och behöver därför förstärka laget med en svetsrobotoperatörer till Järvsö. Mekanotjänst är en av Sveriges ledande legotillverkare och har ett flertal spännande kontrakt inom bl a medicinteknik, försvarsindustri, entreprenad och elektronik. Idag är vi 130 medarbetare i Järvsö och Ljusdal.

Mekanotjänst är ett tillverkningsföretag med effektiv produktion inom avancerad tunnplåts-, rör- och skärande bearbetning. Mekanotjänst har samarbeten med välkända företag inom ett flertal branscher bl a medicinteknik, offshore, elektronik, försvar och entreprenad. Mekanotjänst verkar för långsiktiga relationer det är av högsta vikt att leverera lösningar av bästa kvalitet och konkurrenskraft.

Nu söker vi två svetsrobotoperatörer till Järvsö. För att lyckas i rollen tror vi att du har erfarenhet från industriell produktion, särskilt inom svetsning. Det är meriterande om du har grundläggande kunskaper i programmering av industrirobotar. Även meriterande om du tidigare arbetat med robotar eller automatiserade system, samt har kunskap i ritningsläsning och mätteknik. Vi erbjuder dig intern utbildning inom programmering för att ge dig rätt förutsättningar. Som person är du flexibel, ansvarstagande och har god samarbetsförmåga. 

Mekanotjänst utför certifierad svetsning i de flesta material, och levererar både enkla svetsade produkter och större komplexa konstruktioner. Mekanotjänst har kvalitetssäkrad svetsning och lödning som utförs med metoderna MIG, MAG, TIG och punktsvetsning samt mjuk- och hårdlödning.

Vi tror på att utvecklas tillsammans och det finns goda möjligheter till intern utbildning och karriär inom bolaget. Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats på ett företag där det händer. Välkommen till oss!

Anställningens omfattning

Heltid, Tillsvidareanställning
Placeringsort Järvsö

Frågor om tjänsten hänvisas till Fredrik Hedman, Produktionschef, 070-579 40 60. 

För frågor om ansökan eller rekryteringsprocessen, kontakta Cecilia Westlén, HR-ansvarig, cecilia.westlen@mekanotjanst.se 

Facklig representant Gunnar Nilsson, IF Metall, 070-336 04 49.

Välkommen att maila din ansökan till rekrytering@mekanotjanst.se

Mekanotjänst är ett tillverkningsföretag med effektiv produktion inom avancerad tunnplåts-, rör- och skärande bearbetning med kompetens och erfarenhet att leverera kompletta mekaniklösningar i världsklass. Samtliga kunder och branscher har högt ställda krav på kvalitet, leveranssäkerhet och kostnadseffektivitet vilket driver Mekanotjänsts kunskap och utveckling inom mekanisk tillverkning framåt.

Glad anställd på Mekanotjänst.