Jobba med oss2024-03-20T15:31:51+01:00

Jobba med oss

Är du nyfiken på hur det är att jobba med oss på Mekanotjänst? Vill du bli en del av vår resa? Då har du hittat rätt. Välkommen till oss på Mekanotjänst!

Några citat från medarbetare

”Mekanotjänst erbjuder en stor bredd med arbetstillfällen där arbetsområdena och uppgifterna varierar. Själv tycker jag väldigt mycket om att få jobba med många olika människor och att få vara delaktig” – Produktionschef Fredrik Hedman.

”Det bästa med mitt jobb är att ingen dag är den andra lik”, säger kundansvarige Mikael Dahlberg, som ofta är ute hos våra kunder och tittar på deras fabriker och produkter. ”Ibland får man nypa sig i armen för att förstå att detta verkligen är våra kunder”, tillägger han.

”Det är många bra personer som jobbar här och du kommer få roliga arbetsdagar med härliga kollegor” – Elsa Jakobas, operativ inköpare.

Vår vision som arbetsgivare

Vi strävar efter att vara en arbetsgivare där trivsel, stolthet och utvecklingsmöjligheter är grundpelare i vår företagskultur. En känsla av gemenskap och engagemang ska prägla vår vardag. 

Är du en del av vår framtid?

Har du intresse för teknik och problemlösning? Är du ”spindeln i nätet”, som älskar att bygga broar mellan kunder och leverantörer? Eller har du kompetens inom exempelvis svetsning, CNC, plåtbearbetning eller montering? Att jobba hos oss innebär chansen att dyka in i spännande projekt, där du kan tillämpa och förfina din expertis inom exempelvis teknik, produktion, marknadsföring, försäljning eller administration. Bli en del av vårt dynamiska team, där varje medlem bidrar med unika färdigheter och perspektiv.

Kontinuerlig utveckling: Hos oss får du växa professionellt! Det finns både möjlighet fördjupa sina kunskaper inom specifika områden eller att prova på helt nya arbetsuppgifter.

En hållbar framtid: Vi engagerar oss i hållbarhet – miljö, ekonomi och socialt. Vår arbetsmiljö ska präglas av jämställdhet, mångfald och stimulerande utmaningar.

Bli en del av vår resa

Välkommen att söka någon av våra lediga tjänster redan idag! Inga aktuella tjänster som passar? Vi ser gärna att du skickar in en öppen ansökan – du kan vara precis den vi behöver för vårt nästa projekt.

Välkommen till oss på Mekanotjänst!

Vi jobbar här

Sponsring

Mekanotjänst vill stödja samhällsinitiativ och bidra genom att sponsra lokala föreningar och deras verksamheter. Nyfiken? Klicka på länken.

Till toppen