CNC-operatörer till svarvavdelningen

Har du erfarenhet av CNC-bearbetning? Vill du jobba i ett växande företag, gillar varierade arbetsuppgifter och tycker att det är viktigt att trivas på jobbet?

Mekanotjänst behöver förstärka laget med fler CNC-operatörer till Järvsö. Mekanotjänst är en av Sveriges ledande legotillverkare och har ett flertal spännande kontrakt inom bl a medicinteknik, försvarsindustri, entreprenad och elektronik. Idag är vi 130 medarbetare i Järvsö och Ljusdal.

Mekanotjänst är ett tillverkningsföretag med effektiv produktion inom avancerad tunnplåts-, rör- och skärande bearbetning. Mekanotjänst har samarbeten med välkända företag inom ett flertal branscher bl a medicinteknik, offshore, elektronik, försvar och entreprenad. Mekanotjänst verkar för långsiktiga relationer och det är av högsta vikt att leverera lösningar av bästa kvalitet och konkurrenskraft.

Som CNC-operatör på vår svarvavdelning kommer du programmera och ställa maskiner självständigt. Du får vara delaktig i hela processen från offertstadie till färdig artikel. Du har även möjlighet att få lära dig olika styrsystem för CNC-svarvar.

Vi söker dig med teknisk utbildning/erfarenhet mot CNC-bearbetning. Du har några års praktisk erfarenhet som svarvare och kan programmera samt ställa maskiner på egen hand. Vidare har du goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik och ett tekniskt intresse. Du lägger stort fokus på hög kvalitet och noggrannhet likaväl som att ha ordning på din arbetsplats. Du har god samarbetsförmåga, samt en positiv och lärande inställning.
Vi tror på att utvecklas tillsammans och det finns goda möjligheter till kompetensutveckling och karriär inom bolaget. Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats på ett företag där det händer. Välkommen till oss!

Anställningens omfattning
Heltid, Tillsvidareanställning
Placeringsort Järvsö

Frågor om tjänsten hänvisas till Titti Landström, teamledare 070-670 02 24, titti.landstrom@mekanotjanst.se
För frågor om ansökan eller rekryteringsprocessen, kontakta Cecilia Westlén, HR-ansvarig, cecilia.westlen@mekanotjanst.se

Facklig representant Gunnar Nilsson, IF Metall, 070-336 04 49.

Välkommen att maila din ansökan till rekrytering@mekanotjanst.se

Mekanotjänst är ett tillverkningsföretag med effektiv produktion inom avancerad tunnplåts-, rör- och skärande bearbetning med kompetens och erfarenhet att leverera kompletta mekaniklösningar i världsklass. Samtliga kunder och branscher har högt ställda krav på kvalitet, leveranssäkerhet och kostnadseffektivitet vilket driver Mekanotjänsts kunskap och utveckling inom mekanisk tillverkning framåt.

Kollegor som pratar vid maskin