Säg hej till Fredrik Hedman

– vår engagerade produktionschef i Järvsö!

I ca 20 år har han jobbat hos oss, och det är nästan onödigt att påpeka att det kommer med tonvis av kunskap och erfarenhet.

Som produktionschef har Fredrik ansvar över företagets produktionsresurser och att på bästa sätt säkerställa tillverkning enligt aktuellt produktionsbehov som ska levereras i tid och i rätt kvalitet. Det innebär ett tätt samarbete med produktionsledningen.
Fredrik sitter även med i vår ledningsgrupp där vi tillsammans tar strategiska beslut för verksamheten.

Vad är det bästa med jobbet?
– Det bästa med mitt jobb är att jag jobbar nära personalen och är delaktig i både små och stora beslut. Vi har en väldigt bra personalgrupp med bra driv och vilja att göra ett bra jobb.

Varför ska man jobba på Mekanotjänst?
– Mekanotjänst erbjuder en stor bredd med arbetstillfällen där arbetsområdena och uppgifterna varierar. Själv tycker jag väldigt mycket om att få jobba med många olika människor och att få vara delaktig.

Vad tycker du om att göra när du inte jobbar?
– På fritiden umgås jag med min familj och vänner, och det blir ett och annat träningspass på padelbanan. På vintern åker jag längdskidor i Harsa och på sommaren paddlar jag kajak på Ljusnan. Det händer även att det blir soffläge för att titta på serie med sambon.

Sök en av våra lediga tjänster och bli Fredriks kollega!