Svetsare till Mekanotjänst i Järvsö

Är du vass på att svetsa? Vill du jobba i ett växande företag, gillar varierade arbetsuppgifter och uppskattar en arbetsplats med familjär stämning?

Mekanotjänst behöver förstärka laget med fler svetsare till Järvsö. Mekanotjänst är en av Sveriges ledande legotillverkare och har ett flertal spännande kontrakt inom bl a medicinteknik, försvarsindustri, entreprenad och elektronik. Idag är vi 130 medarbetare i Järvsö och Ljusdal.

Mekanotjänst är ett tillverkningsföretag med effektiv produktion inom avancerad tunnplåts-, rör- och skärande bearbetning. Mekanotjänst har samarbeten med välkända företag inom ett flertal branscher bl a medicinteknik, offshore, elektronik, försvar och entreprenad. Mekanotjänst verkar för långsiktiga relationer och det är av högsta vikt att leverera lösningar av bästa kvalitet och konkurrenskraft.

Vi söker dig som har erfarenhet av svetsning. Vi ser gärna att du har kunskap i ritningsläsning och mätteknik, men viktigast är att du har bra attityd och en lärande inställning. Som person är du flexibel, ansvarstagande och har god samarbetsförmåga.

Mekanotjänst utför certifierad svetsning i de flesta material, och levererar både enkla svetsade produkter och större komplexa konstruktioner. Mekanotjänst har kvalitetssäkrad svetsning och lödning som utförs med metoderna MIG, MAG, TIG och punktsvetsning samt mjuk- och hårdlödning.

Vi tror på att utvecklas tillsammans och det finns goda möjligheter till intern utbildning och karriär inom bolaget. Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats på ett företag där det händer. Välkommen till oss!

Anställningens omfattning
Heltid, Tillsvidareanställning
Placeringsort Järvsö.
Sista ansökningsdag 31 januari 2024.

Frågor om tjänsten hänvisas till Fredrik Hedman, 070-579 40 60.
För frågor om ansökan eller rekryteringsprocessen, kontakta Cecilia Westlén, HR-ansvarig, cecilia.westlen@mekanotjanst.se

Facklig representant Gunnar Nilsson, IF Metall, 070-3360449.

Välkommen att maila din ansökan till rekrytering@mekanotjanst.se

Mekanotjänst är ett tillverkningsföretag med effektiv produktion inom avancerad tunnplåts-, rör- och skärande bearbetning med kompetens och erfarenhet att leverera kompletta mekaniklösningar i världsklass. Samtliga kunder och branscher har högt ställda krav på kvalitet, leveranssäkerhet och kostnadseffektivitet vilket driver Mekanotjänsts kunskap och utveckling inom mekanisk tillverkning framåt.