Loading...
Lediga jobb2022-09-26T08:03:35+02:00

Lediga jobb

Vi erbjuder dig ett spännande arbete med möjlighet att använda din spetskompetens inom teknik, marknad och försäljning eller administration.

HR-ansvarig till Mekanotjänst i Järvsö

Är du på jakt efter ett jobb där du får ansvara för både strategiskt och operativt arbete inom HR-området? Är du en handlingskraftig person som vill vara med och driva och genomföra processer? Just nu söker vi en HR-ansvarig för Mekanotjänsts enheter. Vi söker framför allt dig som har erfarenhet av arbete inom arbetsmiljö- och arbetsrättsfrågor men också Employer Branding och kompetensutvecklingsfrågor. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Om Mekanotjänst
Mekanotjänst styrka är att tillsammans med kunden utveckla kostnadseffektiva och långsiktiga produktionslösningar allt ifrån tillverkning av enkla produkter till komplexa systemleveranser. Vi är cirka 130 anställda och omsätter cirka 200 miljoner kronor med produktionsenheter i Järvsö och Ljusdal. Flera av våra samarbetspartners är världsledande inom telekom, elektronik, medicinteknik och verkstadsindustri. Mekanotjänst verkar för långsiktiga relationer och gör allt för att leverera lösningar av högsta kvalitet och konkurrenskraft.

Besök gärna Mekanotjänsts hemsida och konto på Facebook för att få reda på mer om dem och deras arbete.

Dina arbetsuppgifter
Som HR-ansvarig hos oss arbetar du proaktivt över hela HR-området och med det menar vi bland annat ge konsultativt stöd i personalfrågor till chefer, ha ett övergripande ansvar för arbetsmiljö och rekrytering. Du planerar även för kompetensplanering och Employer Branding. Du får möjlighet att arbeta både strategiskt med att sätta processer och i det operativa genomförandet.

Andra arbetsuppgifter är att stötta ledningen i frågor rörande organisationsutveckling och -kultur, sätta upp och genomföra övergripande personalplaneringsstrategier, planlägger lönestrategier, revision och lönekartläggning. Du rapporterar till vd.

Om dig
Vi söker dig som har en akademisk examen med personalvetenskaplig inriktning eller annan relevant arbetslivserfarenhet som innefattar kompetensförsörjning, arbetsmiljö- och arbetsrättsfrågor. Det är meriterande om du har arbetat som HR-generalist tidigare och har arbetslivserfarenhet.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har ett starkt affärsdriv, ser möjligheter och är lösningsfokuserad. Du förmedlar information på ett tydligt och strukturerat sätt, drivs av att hjälpa andra och är serviceinriktad. Dessutom strävar du efter att nå ett så bra resultat som möjligt genom att arbeta målmedvetet och du känner ett stort engagemang för ditt arbete vilket gör det enkelt för dig att uppnå dina mål.

Självklart har du hjärtat på rätt ställe. Empati, prestigelöshet och en förmåga att lyssna värdesätter vi hos alla våra medarbetare.

Hur du ansöker
För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Rosmari Hagström via e-post: rosmari.hagstrom@jeffersonwells.se eller telefonnummer: 073-0287040. Sista ansökningsdag är den 27 november 2022.

Välkommen med din ansökan

Ansök nu

Nu förstärker vi teamet på kvalitetsavdelningen på Mekanotjänst med ytterligare en Kvalitetstekniker

Mekanotjänst storsatsar och behöver förstärka kvalitetsavdelningen med ytterligare en kvalitetstekniker i Järvsö. Idag är vi 130 medarbetare i Järvsö och Ljusdal. Vi är en av Sveriges ledande legotillverkare med ett flertal spännande kontrakt inom bl a medicinteknik, försvarsindustri, entreprenad och elektronik.
Mekanotjänst är ett tillverkningsföretag med effektiv produktion inom avancerad tunnplåts-, rör- och skärande bearbetning. Mekanotjänst har samarbeten med välkända företag inom ett flertal branscher bl a medicinteknik, offshore, elektronik, försvar och entreprenad. Mekanotjänst verkar för långsiktiga relationer det är av högsta vikt att leverera lösningar av bästa kvalitet och konkurrenskraft.

Som Kvalitetstekniker är ditt huvudsakliga ansvarsområde att stötta produktionen med kvalitetskontroller, mätningar samt andra mättekniska och kvalitetsrelaterade ärenden, i syfte att säkerställa processen och kvalitetutfallen i företagets tillverkningsprocess. Kvalitetskontroller kan bestå av ankomstkontroll, stickprovskontroller, löpnade mätning under produktion samt slutkontroll före leverans. Även arbete med företagets kvalitetsärenden mot kunder och leverantörer ingår i arbetet, vilket innebär att ta emot, svara på och driva arbetet med vår avvikelsehantering. Du har även nära samarbeten med dina kollegor på jobbet samt även har kontakter med företagets kunder och leverantörer.

Vi tror att du är praktiskt lagd och lösningsorienterad, och att det är en självklarhet för dig att ta ansvar för resultatet i ditt dagliga arbete. Vi tror också att du har erfarenheter från ritningsläsning och mätteknik och såklart ett stort tekniskt intresse. Du är flexibel, ansvarstagande och en lagspelare med positiv energi. Du tycker att det är viktigt med hög kvalitet och noggrannhet likaväl som att ha en god ordning och reda.

Vi tror på att utvecklas tillsammans och det finns goda möjligheter till intern utbildning och karriär inom bolaget. Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats på ett företag där det händer. Vill du jobba i ett växande företag, gillar varierade arbetsuppgifter och tycker att det är viktigt att trivas på jobbet? Då är du den vi letar efter!

Anställningens omfattning
Heltid, Tillsvidareanställning
Placeringsort Järvsö
Sista ansökningsdag 16 oktober 2022

Frågor om tjänsten hänvisas till Fredrik Hedman, produktionschef 070-579 40 60
Maila din ansökan till rekrytering@mekanotjanst.se

Mekanotjänst är ett tillverkningsföretag med effektiv produktion inom avancerad tunnplåts-, rör- och skärande bearbetning med kompetens och erfarenhet att leverera kompletta mekaniklösningar i världsklass. Samtliga kunder och branscher har högt ställda krav på kvalitet, leveranssäkerhet och kostnadseffektivitet vilket driver Mekanotjänsts kunskap och utveckling inom mekanisk tillverkning framåt.

Platschef till Mekanotjänst i Ljusdal

Mekanotjänst styrka är att tillsammans med kunden utveckla kostnadseffektiva och långsiktiga produktionslösningar allt ifrån tillverkning av enkla produkter till komplexa systemleveranser. Vi är cirka 130 anställda och omsätter cirka 200 miljoner kronor med produktionsenheter i Järvsö och Ljusdal. Många av våra samarbetspartners är världsledande inom telekom, elektronik, medicinteknik och verkstadsindustri. Mekanotjänst verkar för långsiktiga relationer och gör allt för att leverera lösningar av högsta kvalitet och konkurrenskraft.

Brinner du för tillverkning? Är du en erfaren ledare som har en naturlig fallenhet för att skapa engagemang, delaktighet och utveckling med ditt team? Då är det dig vi söker.

Rollen som platschef innebär att du leder och utvecklar verksamheten framåt. Du ansvarar för att säkerställa leveransprecision, kvalitet, säkerhet och produktivitet. I din roll som platschef kommer du att ansvara för att förbättra, utveckla och kvalitetssäkra produktionsprocesser tillsammans med våra förbättringsledare och teamledare inom rörbockning, svetsning, shunt och montering. Verkstaden bedriver dagskiftsarbete, där fem tjänstemän och 22 kollektivanställda arbetar. Du leder morgonmöten, veckomöten och håller i resultatpresentationer. I din roll ansvarar du för personal, fortlöpande kompetensutveckling, arbetsmiljö och verksamhetens budget.

Du jobbar aktivt med att säkerställa kvalitetsarbete och att verksamheten följer givna policys, lagar och förordningar. Mekanotjänst arbetar med Lean och 5S i sitt operativa arbete och en del i tjänsten innebär att stötta förbättringsledarna i utvecklingen av dessa metoder. Du är aktivt delaktig i att effektivisera och driva tillverkningsprocessen framåt. Det ligger också i ditt ansvarsområde att arbeta med uppföljning av nyckeltal och statistik, avvikelser och rapportering. Du strävar mot att leverera ledningens och företagets uppsatta mål. Du driver och ansvarar för den dagliga verksamheten, rapporterar direkt till företagets VD och sitter med i koncernens ledningsgrupp.

Vem är du?
Du har förmågan att bygga team, utveckla människor och skapa engagemang. Vi har ett bra arbetsklimat på vårt företag och hög trivselfaktor, så det är viktigt att du som person är ödmjuk och engagerad. Vi tror att du har en teknisk utbildning på högskolenivå eller förvärvat motsvarande kunskaper från yrkeslivet. För att klara av rollen här hos oss ska du ha erfarenhet från verkstadsindustri och det är meriterande om du har kunnande inom mekanisk tillverkning. Du har också en god ekonomisk förståelse och har lätt för att se ekonomiska samband. Du är affärsmässig, initiativtagande och kan växla mellan strategiska och operativa frågor och uppgifter. Vi tror också att du har tidigare erfarenheter av ledningsgruppsarbete.

Vi lägger stor vikt på dig som person.

Vi erbjuder dig
Något vi är väldigt stolta över är den goda stämningen som finns i verksamheten och den raka och ärliga kommunikationen som råder, där alla ansvarar för att bibehålla god stämning och en bra arbetsmiljö. Du kommer få arbeta med kunniga medarbetare som jobbar med ett stort förtroende och egenansvar. Hos oss är alla är lika viktiga och lika mycket värda.

Ansökan och kontaktperson
Du söker tjänsten genom att registrera dina kontaktuppgifter och laddar upp ditt CV (innehållande personligt brev och meritförteckning). Sök så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval. Sök senast 9 oktober. Om du har frågor om tjänsten, kontakta gärna rekryteringskonsult Rosmari Hagström på rosmari.hagstrom@jeffersonwells.se eller via 073-028 70 40 .

Vi ser fram emot din ansökan!

Mekanotjänst är ett tillverkningsföretag med effektiv produktion inom avancerad tunnplåts-, rör- och skärande bearbetning med kompetens och erfarenhet att leverera kompletta mekaniklösningar i världsklass. Samtliga kunder och branscher har högt ställda krav på kvalitet, leveranssäkerhet och kostnadseffektivitet vilket driver Mekanotjänsts kunskap och utveckling inom mekanisk tillverkning framåt.

CNC-operatör till svarvavdelningen

Har du erfarenhet av CNC maskiner och vill ingå i vårt team? Bra, för nu anställer vi i fler medarbetare i Järvsö!

Mekanotjänsts kunder är världsledande inom elektronik, medicinteknik, verkstadsindustri och innovation. Högsta kvalitet och konkurrenskraft, effektiva produktionsmetoder och ständiga förbättringar gör Mekanotjänst till den ledande partnern inom avancerade mekaniklösningar.

Vi söker dig med teknisk utbildning/erfarenhet mot CNC-bearbetning. Du har några års praktisk erfarenhet som svarvare och kan programmera samt ställa maskinen på egen hand. Du är van att ta ansvar, är praktiskt lagd och har ett sinne för problemlösning.

Vidare har du goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik och ett stort tekniskt intresse. Du är en flexibel, produktiv, ansvarstagande och en lagspelare med positiv energi. Du lägger stort fokus på hög kvalitet och noggrannhet likaväl som att ha ordning på din arbetsplats.

Vi värdesätter engagemang, drivkraft och en vilja att utveckla bolaget tillsammans med oss.

Anställningens omfattning
Heltid, Tillsvidareanställning.
Dagtid, skift och helg kan förekomma. Placeringsort Järvsö.

Sista ansökningsdag 6 oktober 2022

Frågor om tjänsten hänvisas till Fredrik Hedman, produktionschef 070-579 40 60
Maila din ansökan till rekrytering@mekanotjanst.se

Mekanotjänst är ett tillverkningsföretag med effektiv produktion inom avancerad tunnplåts-, rör- och skärande bearbetning med kompetens och erfarenhet att leverera kompletta mekaniklösningar i världsklass. Samtliga kunder och branscher har högt ställda krav på kvalitet, leveranssäkerhet och kostnadseffektivitet vilket driver Mekanotjänsts kunskap och utveckling inom mekanisk tillverkning framåt.

CNC-operatör till fräsavdelningen

Är du CNC-operatör och vill ingå i vårt team? Bra, för nu anställer vi i fler medarbetare i Järvsö!

Mekanotjänsts kunder är världsledande inom elektronik, medicinteknik, verkstadsindustri och innovation. Högsta kvalitet och konkurrenskraft, effektiva produktionsmetoder och ständiga förbättringar gör Mekanotjänst till den ledande partnern inom avancerade mekaniklösningar.

Vi söker dig med teknisk utbildning inom CNC-bearbetning eller som har några års praktisk erfarenhet som CNC-operatör. Du är van att ta ansvar, är praktiskt lagd och har ett sinne för problemlösning.

Vidare har du goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik och ett stort tekniskt intresse. Du är en flexibel, produktiv, ansvarstagande och en lagspelare med positiv energi. Du lägger stort fokus på hög kvalitet och noggrannhet likaväl som att ha ordning på din arbetsplats.

Vi värdesätter engagemang, drivkraft och en vilja att utveckla bolaget tillsammans med oss.

Anställningens omfattning
Heltid, Tillsvidareanställning.
Dagtid, skift och helg kan förekomma. Placeringsort Järvsö.

Sista ansökningsdag 6 oktober 2022

Frågor om tjänsten hänvisas till Fredrik Hedman, produktionschef 070-579 40 60
Maila din ansökan till rekrytering@mekanotjanst.se

Mekanotjänst är ett tillverkningsföretag med effektiv produktion inom avancerad tunnplåts-, rör- och skärande bearbetning med kompetens och erfarenhet att leverera kompletta mekaniklösningar i världsklass. Samtliga kunder och branscher har högt ställda krav på kvalitet, leveranssäkerhet och kostnadseffektivitet vilket driver Mekanotjänsts kunskap och utveckling inom mekanisk tillverkning framåt.

Svetsare? Läs här

Mekanotjänst storsatsar och behöver förstärka laget med fler svetsare i både Järvsö och Ljusdal. Idag är vi 130 medarbetare och vi behöver fler tjejer och killar till produktionen. Mekanotjänst har ett flertal spännande kontrakt inom bl a medicinteknik, försvarsindustri, entreprenad och elektronik.

Är du vass på att svetsa, vill jobba i ett spännande företag och gillar varierande arbetsuppgifter? Har du även du goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik och ett stort tekniskt intresse? Då är du den vi letar efter!

Vi hoppas att du är en flexibel, produktiv, ansvarstagande och en lagspelare med positiv energi. Du lägger stort fokus på hög kvalitet och noggrannhet likaväl som att ha ordning på din arbetsplats.

Mekanotjänst utför certifierad svetsning i de flesta material, och levererar både enkla svetsade produkter och större komplexa konstruktioner. Mekanotjänst har kvalitetssäkrad svetsning och lödning som utförs med metoderna MIG, MAG, TIG och punktsvetsning samt mjuk- och hårdlödning.

Vi värdesätter engagemang, drivkraft och en vilja att utveckla bolaget tillsammans med oss.

Anställningens omfattning
Heltid, Tillsvidareanställning
Placeringsort Järvsö eller Ljusdal

Sista ansökningsdag 6 oktober 2022

Frågor om tjänsten hänvisas till Fredrik Hedman, produktionschef 070-579 40 60
Maila din ansökan till rekrytering@mekanotjanst.se

Mekanotjänst är ett tillverkningsföretag med effektiv produktion inom avancerad tunnplåts-, rör- och skärande bearbetning med kompetens och erfarenhet att leverera kompletta mekaniklösningar i världsklass. Samtliga kunder och branscher har högt ställda krav på kvalitet, leveranssäkerhet och kostnadseffektivitet vilket driver Mekanotjänsts kunskap och utveckling inom mekanisk tillverkning framåt.

Till toppen