Ny vd för Mekanotjänst Industrier

Pressrelease 2017-01-26

Jens Christensen tillträder som vd för Mekanotjänst Industrier CF AB med dotterbolag 

Jens Christensen tar över som vd för Mekanotjänst efter Christer Fransson. Christer går i pension men fortsätter som styrelseordförande.

– Jens känner bolaget väl då han har verkat som Controller och Ekonomichef under de senaste tre åren. Under 2016 har Jens även haft en central roll som operativt ansvarig i företagsledningen, och det är naturligt att Jens tar vid som vd, säger Christer Fransson.

– Jag är glad och stolt över att ha fått det här förtroendet, och det känns roligt och spännande att ta mig an uppdraget som vd för Mekanotjänst. Vårt fokus kommer att vara på Mekanotjänsts kärnverksamhet inom mekanisk tillverkning. Vi kommer att driva och utveckla verksamheten för att fortsatt kunna erbjuda effektiva och konkurrenskraftiga lösningar till våra kunder. Jag ser fram emot ett nära samarbete med våra engagerade medarbetare och kunder, säger Jens Christensen

Jens tillträder posten den 1 februari 2017.

För mer information kontakta

Christer Fransson
Styrelseordförande
+46 70 595 48 08
christer.fransson@mekanotjanst.se

Jens Christensen
VD
+46 70 670 76 29
jens.christensen@mekanotjanst.se

Mekanotjänst erbjuder avancerad tillverkning till framgångsrika industriföretag. Med modernt utrustade produktionsanläggningar erbjuds kompetens, kapacitet och erfarenhet inom mekaniktillverkning innefattande plåtbearbetning, skärande bearbetning, rörbearbetning och montering av avancerade produktsystem. Mekanotjänst arbetar med företag inom ett flertal branscher såsom försvar, elektronik, medicinteknik och offshore. Inom alla branscher finns kunder med högt ställda krav på kvalitet, leveranssäkerhet och kostnadseffektivitet vilket driver Mekanotjänsts kunskap och utveckling inom mekanisk tillverkning framåt. 

Mekanotjänstkoncernen har cirka 130 anställda och omsätter cirka 200 miljoner kronor med produktionsenheter i Järvsö och Ljusdal samt i Tartu, Estland